Derks en De Vries

Workshops

Wij geven diverse workshops over verschillende onderwerpen, op fijne inspirerende locaties. De workshops zijn een efficiënte manier om in korte tijd meer over een onderwerp te leren, tot (nieuwe) inzichten te komen en om kennis te maken met ons en onze werkwijze. Enkele workshops zijn te volgen als introductiebijeenkomst voor een verdiepende training of coaching. Tijdens de workshop werk je actief en samen met de andere deelnemers aan een vooraf bepaald doel.

Wat kun je zoal verwachten in 2023?

Psychologische veiligheid in teams

Hoe een veilig team tot betere prestaties komt
| incompany workshop

Psychologische veiligheid. Een hot item op de werkvloer. Je hoort steeds vaker dat het ontbreken van psychologische veiligheid op de werkvloer tot excessen leidt. Hoe voorkom je dit? Hoe herken je psychologische (on)veiligheid? En belangrijker nog: hoe kom je ervan af?

Plezierig werken na je 50e

Hoe geef je je loopbaan na je 50e vorm?
incompany of open inschrijving

Goed om eens over na te denken. Zit je nog op je plek of zou je nog een keer van functie willen veranderen? Kun je het werk nog aan of ben je op zoek naar meer uitdaging? Welke kansen en mogelijkheden zie je om je werk de komende jaren met plezier en vol energie te blijven doen?

Teamsucces in eigen hand

| incompany workshop

Zo, het is 2023. De oliebollen achter de kiezen, de kerstboom ligt bij het grofvuil. Je moet als team weer aan de bak. Maar wat wil je bereiken in het nieuwe jaar? Is er een teamdoelstelling of doen jullie allemaal je eigen ding? Goed om hierbij stil te staan. Focus bepaalt succes.