Over ons

Wij zijn Monique Derks en Diane de Vries. We coachen teamleiders en teams in de zorg en de techniek. Eerst vanuit onze eigen bedrijven, maar sinds 2017 hebben we onze krachten gebundeld in Derks & De Vries, leiderschaps- en teamcoaching in zorg en techniek.

In de praktijk zien wij dat teams vastlopen in samenwerking en communicatie. Hierdoor blijven de gewenste teamresultaten uit en ontstaat er een negatieve werksfeer, waarin veel wordt geroddeld en geklaagd.

Minder moeite, maximaal resultaat

Onze aanpak is erop gericht om jullie als team, zelfstandig en vanuit een gezamenlijk teamdoel, met minder moeite maximaal resultaat te laten behalen. Hierbij is het nemen van eigen verantwoordelijkheid en het creëren van verbinding in het team cruciaal. Jullie gaan vanuit vertrouwen en met positieve energie weer aan het werk.

Rol teamleider cruciaal

De teamleider speelt een cruciale rol in de ontwikkeling van het team. Jij bent de verbindende schakel tussen het management en de werkvloer. Dit betekent dat er van alle kanten aan je getrokken wordt. In onze leiderschapscoaching werk je toe naar het versterken van jouw rol. Je staat steviger in je schoenen en houdt beter overzicht over je taken.

Positieve insteek

In onze coaching hanteren we een positieve insteek. We gaan uit van de kwaliteiten die er al zijn en bouwen hierop voort. Wat daarbij in de weg staat, pakken we aan. We prikkelen en dagen uit. We zijn afwisselend liefdevol en confronterend. Je krijgt een aai over de bol of een schop onder je kont, net wat je nodig hebt om in beweging te komen. Samen zorgen we voor een blijvend resultaat.